BIOPIN KERTI BÚTORLAKK SZÍNTELEN 0,375 L.

BIOPIN KERTI BÚTORLAKK SZÍNTELEN 0,375 L.

Miben jobb a Biopin kertibútorlakk, mint más kertibútorlakkok?

  • Könnyű felújítani (felhasználóbarát)
  • 100% természetes alapanyagok (bababarát)
  • Színezhető (14 színváltozat)
  • Bio-high-tech termékminősítés (megújuló nyersanyagokból készült)
  • Nagy igénybevételre lett tervezve (strapabíró)
  • Időjárás-, víz- és dörzsölésálló felületet képez
  • Jó beszívódó és tapadási képességekkel rendelkezik
  • Hosszútávon rugalmas marad (nem repedezik, nem pereg le)
  • Használat után is lélegzik a felület (légzésaktív)
Minősítések

Kipárolgás: A+  

Bio-High-Tech-Product: Megújulónyersanyagból készült

Gyerek- és bababarát: Gyerekjátékra alkalmazható (DIN EN 71/3)

:
A+ KipárolgásBio-High-Tech-Product termékminősítésGyerekjátékra alkalmazható  (DIN EN 71/3)
Státusz:
Raktáron
Válasszon kiszerelést:
5 460 Ft
db
db
Kedvencekhez
Részletek
Vélemények
Felhasználási útmutató
Részletek

Általános termékleírás

Strapabíró, átlátszó, befejező kezelés bel- és kültérben. Időjárás-, víz- és dörzsölésálló felületet képez. A válogatott növényi olajok jó beszívódási és tapadási tulajdonságokkal rendelkeznek és hosszútávon rugalmas felületet képeznek. Magasfényű.

Felhasználási terület: Befejező kezelés mindenütt ahol nagy a terhelés és/vagy az időjárási érintettség. Fafelületre beltérben, kültérben (pl.: fészer, parketta, nedves helységek, kertibútorok), parafapadló és különböző ásványi alapok (beton, betonpadló, mázatlan kerámia). Gyermekjátékra alkalmazható: EN 71/3 szabvány alapján.

Összetétel: Kötőanyag: polimerizált természetes olajok, zsírsavak és gyanták. Oldószer: az Ön és környezete érdekében izoalifát. Természetes oldószerekről! Segédanyagok: ólom- és báriummentes szárítóadalék.

Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt, hűvös, fagymentes helyen.

Eltarthatóság: Zárt állapotban, legalább 4 évig eltartható.

Kiszerelés: 0,375 l., 0,75 l., 2,5 l.

Kiadósság egy rétegben:

0,375 l. = 4 m2

0,75 l. = 11 m2

2,5 l. = 35 m2

Gartenmöbellack

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Felhasználási útmutató

Felhasználási útmutató

Alkalmas alapfelületek: Kemény- és puhafák, parafa, ásványi alapok mint esztricht és betonpadló.

Felhasználás: 13-14 m2/liter egy rétegben. A felület tulajdonságainak és szívóképességének függvényében. A fa bütüje, a mázatlan kerámia, valamint a parafa különösen az első réteg felvitelénél nagyobb mennyiséget szívnak magukba.

Száradási idő: 20 °C-on, közepes páratartalomnál 4-6 h múlva porszáraz, csiszolható és újrafesthető kb. 12-24 óra múlva. A végső keménységét egy nap múlva éri el.

Felületi kívánalmak: Az alapnak száraznak, por és zsírmentesnek kell lennie.

Feldolgozás: Feldolgozási hőmérséklet legalább 8 °C. Használat el őtt jól keverje fel. A biopin Kertibútorlakkot mázolással, szórással vagy hengerrel vékonyan egyenletesen hordja fel.

Hígitás: Feldolgozáskész; szükség esetén Hígítóval hígítsa.

Előkezelés: A gyantagazdag és trópusi fákat Hígítóval dörzsölje át. Cementmaradványokat a csempékről savazással távolítsa el. Ha nem gyantagazdag erre nincs szükség. 

Alapkezelés (1 réteg): biopin Kertiobútorlakkal (10 %-os hígitásban) vagy biopin Kertibútorolajjal. Száradás után dörzsilappal csiszolja át.

Köztes kezelés (2 réteg):  Egy- vagy két réteg biopin Kertibútorlakkot vékonyan és egyenletesen vigyen fel. Száradás után finom dörzsilappal csiszolja át.

Befejező kezelés (3 réteg): Egy réteg biopin Kertibútorlakkot vékonyan és egyenletesen vigyen fel.

Felújítás: A régi felületeket vizsgálja át és a rosszul tapadó helyeken, ill. a lepattogzott helyeken az alapig távolítsa el. Új réteg felvitele a fentiek szerint. A stabil rétegeket tisztogassa le, adott esetben gyengén csiszolja át. Az elhasználódás fokától függően 1-2 réteg biopin Kertibútorlakkot vigyen fel.

Szerszámtisztítás: Használat után biopin Ecsettisztítóval.

A felület tisztítása: Takarítsuk biopin Erős tisztítóval.

Általános figyelmeztetés: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van a felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítsa a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítse ki száradni vagy áztassa vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye.

Hulladékkezelés: A festék vagy oldószermaradványokat ne juttassa a szennyvízbe, talajba. A beszáradt termékmaradványok a háztartási szeméttel elszállíthatóak. Az üres fémdobozt szelektíven tegye a megfelelő hulladéktárolóba.

Ápolás és tisztítás: A lakkozott felületeket eleinte óvatosan használja. Az olajozott felületet ne tisztítsa agresszív tisztítószerekkel.