BIOPIN TERMÉSZETES ECSETTISZTÍTÓ 0,75 l.

BIOPIN TERMÉSZETES ECSETTISZTÍTÓ 0,75 l.

Miben jobb a Biopin természetes escettiszító, mint más ecsettisztítók?

  • PH-bőrsemleges
  • Az állati sörtéből készült ecseteket tartósítja, keménységük megőrzésére kiválóan alkalmas
  • Kellemes citrusos illat (kókuszzsírsav, narancsolaj tartalom)
  • Kiváló oldó- és tisztítóképesség
  • Bio-high-tech termékminősítés (megújuló nyersanyagokból készült) 
Minősítések

Bio-High-Tech-Product: Megújulónyersanyagból készült

pHsemleges 

:
Bio-High-Tech-Product termékminősítéspHsemleges
Státusz:
Raktáron
7 140 Ft
db
db
Kedvencekhez
Részletek
Vélemények
Részletek

Általános termékleírás

A biopin Természetes ecsettisztító megújuló nyersanyagokból, ecset és szerszámtisztításhoz, festékmaradványok professzionális eltávolítására. Kiváló tisztítási és oldási tulajdonságokkal rendelkezik. Könnyen eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket, mint a víz- vagy oldószer alapú festékek, lakkok, olajok, viaszok, zsírok, korom, kátrány, bitumen. Tisztítja az ecsetsörtéket. Különösen alkalmas valódi szőrből készült sörtékhez.

Felhasználás: Használat előtt alaposan rázza fel. Merítse a frissen szennyezett szerszámokat a biopin Természetes ecsettisztítóba, jól tekerje meg (nyomja az eszközöket erőteljesen többször az edény alján), majd öblítse le vízzel, amíg a víz elszíneződik. Az erősen szennyezett szerszámokat egy éjszakán át áztassa biopin Természetes ecsettisztítóba, jól öblítse le és mossa le vízzel. Kiváló a szerszámok tárolására a nyitott edényben, mivel a biopin Természetes ecsettisztító alig párolog. Rendkívül hatékony, az ecsettisztító oldódási tulajdonságait a festék és lakkmaradékok elszíneződése nem csökkenti.

Tárolás: jól zártan, gyermektől távol; hűvös fagymentes helyen.

Összetevők: víz, kókuszzsírsav, narancsolaj, cellulóz, citrusterpén.  

Kiszerelés: 0,75 l. 

Utasítások: Az olajmaradékot ne juttassa csatornába vagy talajvízbe. A beszáradt termékmaradványok a háztartási hulladékkal kidobhatóak. Az üres doboz újrafelhasználható.  

*A természetes ecsettisztítót nem csak a felújítás során használt ecsetek tisztítására alkalmas. A festők és művészek által használt ecsetek minőségének megőrzésére és tisztítására is kiválóan használható. Tipp: Egy ecsettartó üvegbe öntsük bele a folyadékot, majd a nem használt festékkel átitatott ecsetet helyezzük az üvegbe. Amíg folyik a munka az ecset a kókuszos ecsettisztító folyadékban ázik, ezáltal a sörtéi nem károsodnak és a remekmű is zavartalanul elkészülhet.  

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!