BIOPIN KEMÉNYVIASZ-OLAJ - SZÍNTELEN 2,5L

BIOPIN KEMÉNYVIASZ-OLAJ - SZÍNTELEN 2,5L


A biopin Keményviaszolaj növényi olajokból és viaszokból álló befejező kezelésre is alkalmas légzésaktív viaszemulzió padlók, parketták és más fa- és parafa felületek kezeléséhez. Könnyű kezelhetősége ellenére erős védelmet nyújt. A kikeményedett felület kopásálló, ellenáll a szennyeződésnek és a nedvességnek. Az alap színe elmélyül és kiemeli a fa erezetét.

19 240 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

Felhasználási terület: Alap és befejező kezelés kezeletlen vagy olajozott fadeszkapadlók, parketták és más erősen és kevésbé igénybevett igénybevett beltéri fafelületekhez.

Összetétel: Kötőanyag: polimerizált természetes olajok, zsírsavak és gyanták. Oldószer: az Ön és környezete érdekében izoalifát. Természetes oldószerekről!

Segédanyagok: ólom-és báriummentes szárítóadalék, bentonit, etanol, karnaubaviasz, víz.

Szín: színtelen, de K.O.S pigmentekkel színezhető.

Felhasználás: 35-50 ml/m2 rétegenként. A felület tulajdonságainak és szívóképességének függvényében. A fa bütüje, a mázatlan kerámia, valamint a parafa különösen az első réteg felvitelénél nagyobb mennyiséget szív magába.

Száradási idő: 20 °C-on, közepes páratartalomnál 6-8 h múlva porszáraz, újrafesthető. Erősen átitatott alapok tovább megmunkálása 12 óra múlva. Az alacsony hőmérséklet és a magas páratartalom megnöveli a száradási időt. Kezdetben a felületet óvatosan terheljük és szőnye-get csak 14 nap múlva rakjunk fel.

 

Műszaki adatlap/Színminták