BIOPIN HAJÓOLAJ - SZÍNTELEN 0,375 L.

BIOPIN HAJÓOLAJ - SZÍNTELEN 0,375 L.

https://www.orange6.hu/K-O-S-TERMESZETES-PIGMENT-PASZTA-20-ML-13-szin
A biopin Hajóolaj egy hagyományos skandináv fafelületkezelési módszert követ, így különlegesen jól bírja a szélsőséges időjárási viszonyokat a speciális természetes olajok főzetének köszönhetően. Hosszantartón és különlegesen tengervízálló és rugalmas felületet képez. Jó beszívódási és tapadási képességgel rendelkezik és szakszerű felhasználás esetén hosszú éveken keresztül ellenálló marad a napfény UV sugárzásával szemben. Fényes.

4 890 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

Felhasználási terület: Hajótörzsek, kajüt felépítmények, árbocok rétegképző fa felületkezelésére. Fafedélzetek, hajólépcsők olajos impregnálására alkalmas. Nedvszívó fafelületek alapozásához a biopin Hajólakkal való lezárás előtt. Amennyiben ezeken a felületeken filmképző felületeket szeretne elérni a biopin Hajólakkot használja.

Összetétel: Kötőanyag: polimerizált természetes olajok, zsírsavak és gyanták. Oldószer: az Ön és környezete érdekében izoalifát. Természetes oldószerekről!

Segédanyagok: ólommentes szárítóadalék

Felhasználás: 70-100 ml/m2 rétegenként. A fa felületi tulajdonságainak és szívóképességének függvényében.

Száradási idő: 20 °C-on, közepes páratartalomnál 4-6 h múlva porszáraz, újrafesthető kb. 12-24 óra múlva. Alacsony hőmérséklet és magas páratartalom növelik a száradási időt. Kezdetben óvatosan használja.

https://www.orange6.hu/K-O-S-TERMESZETES-PIGMENT-PASZTA-20-ML-13-szin

 

Műszaki adatlap