BIOPIN HIGÍTÓ

BIOPIN HIGÍTÓ

A biopin Hígító egy univerzális oldószer jó oldási tulajdonságokkal.

Felhasználási terület: Minden oldószeres biopin termékhez és a lenolaj hígításához. Ecset- és szerszámtisztításhoz, zsírtalanításhoz valamint gyanta- és viaszszennyeződések eltávolításához.

Összetétel: az Ön és környezete érdekében izoalifát. Természetes oldószerekről!

Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös és fagymentes helyen.

Eltarthatóság: Minőségét szinte korlátlan ideig megőrzi.

2 960 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

 A fizikai körülmények és a faanyag műszaki tulajdonságai egyes esetekben nem teszik lehetővé az oldószer mellőzését.  Mióta tudományos kutatások bizonyították a természetes oldószerek nem kívánt káros hatásait a felelős természetes festék gyártók a felhasználók egészségét és érdekeit szemelőt tartva egy a környezet és egészség szempontjából optimális oldószer az izoalifát alkalmazása mellett döntöttek. Ez az oldószer a vizsgálatok alapján a legjobb alternatíva, színtelen, szagtalan és allergiások számára is használható /ez a növényi oldószer tartalmú termékekről nem mondható el/. Elágazó láncú szénhidrogénekből áll, és oldalláncaiknak köszönhetően nem szívódnak be az emberi sejtekbe. Nem rákkeltő, nem mutagén!!!  A Biopin által használt izoalifát nagy tisztaságú, nem aromás. Gyógyászati tesztek alapján a természetes festékekhez is használt izoalifát mára a klinikai felhasználásban is elterjedt.  FDA - engedélyük (Food and Drug Administration - Élelmiszer és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal) révén élelmiszerrel való érintkezésük is megengedett. A Biopin természetes felületkezelő anyagokhoz alkalmazott izoalifát nem káros a környezetre, nem veszélyes a vízi élővilágra sem és nem támogatja a káros földközeli ózon kialakulását, ami a növényi oldószerekről sajnos szintén nem mondható el. A legtöbb felelős természetes festékgyártó cég már tisztában van ezzel és a kockázatot minimálisra csökkentve használja az izoalifátot, mint „ökologikus” oldószert a természet, a környezet és az egészség egyensúlyát figyelembe véve. Az izoalifát címkéjén a vizsgálatok alapján az EU és a magyar szabályozások szerint is csak egy veszélyességi szimbólumot fel kell tüntetni!

Mivel mára lehetségessé válik így várhatóan a közeljövőben természetes alapanyagokból fogják az izoalifátot is előállítani.

Természetes oldószerekről!

 

 

Műszaki adatlap