BIOPIN BÚTOROLAJ

BIOPIN BÚTOROLAJ

Miben jobb a Biopin bútorolaj, mint más olajok?

  • 2 az egyben: ápolója és védi a bútort
  • Alapozásra és befejező kezelésre is alkalmas
  • Könnyű felújítani (felhasználóbarát)
  • Ellenálló felületet képez a szennyeződések és nedvességgel szemben
  • Színezhető (14 színváltozat)
  • Elmélyíti a fa eredeti színét és kiemeli az erezetet
  • Rugalmas felületet biztosít
Minősítések

Kipárolgás: A+  

Bio-High-Tech-Product: Megújulónyersanyagból készült

Gyerek- és bababarát: Gyerekjátékra alkalmazható (DIN EN 71/3)

:
A+ KipárolgásBio-High-Tech-Product termékminősítésGyerekjátékra alkalmazható  (DIN EN 71/3)
Státusz:
Raktáron
4 690 Ft
db
db
Kedvencekhez
Részletek
Vélemények
Felhasználási útmutató
Részletek

Általános termékleírás

Ápoló és védő színtelen, speciális készítmény növényi nyersanyagokból. A fa erezetét, színét kiemeli. A felületnek enyhén selymes fényt kölcsönöz, amely víz- és szennytaszító.

Felhasználási terület: Különleges ápolásra kezeletlen vagy olajozott fabútorok beltéri kezeléséhez. Fenyőfélék kezeléséhez mint a borovi, luc stb. de alkalmas keményfákhoz is mint a bükk és a tölgy. Trópusi fákhoz mint a teak biopin Teakolaj ajánlott. Gyermekjátékra alkalmazható: EN 71/3 szabvány alapján.

Összetétel: Kötőanyag: polimerizált természetes olajok, zsírsavak és gyanták Oldószer: izoalifát Segédanyagok: ólom- és báriummentes szárítóadalék

Szín: színtelen

Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös, száraz és fagymentes helyen.

Eltarthatóság: Zárt állapotban legalább 4 évig eltartható.

Kiszerelés: 0,5 l.

Kiadósság egy rétegben:

0,5 l.= 6-9 m

Möbelöl

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Felhasználási útmutató

Feldolgozási útmutató

Alkalmas alapfelületek: Főként puhafák, de alkalmazható keményfákhoz is. A gyantagazdag, trópusi és az olajos fákat (pl. teak) biopin Hígítóval dörzsölje át, majd Teak olajjal kezelje.

Felületi kívánalmak: Az alapnak száraznak, por és zsírmentesnek, az ásványi alapoknak kémiailag semlegesnek kell lennie.

Felhasználás: 13-14 m2/liter egy rétegben. A felület tulajdonságainak és nedvszívóképességének függvényében. A fa bütüje és a parafa felület különösen az első réteg felvitelénél nagyobb mennyiséget szív magába.

Száradási idő: 20 °C közepes páratartalomnál 3-5 óra múlva száraz.

Feldolgozás: Ecsettel vagy egy nem szöszölődő ronggyal felhordani. 8 °C alatt ne használjuk.

Hígítás: Feldolgozásra kész állapotú. Szükség esetén biopin Hígítóval hígítsa.

Alapozás: A biopin Bútorolajat ecsettel 1-2-szer vékonyan egyenletesen kezelje. A nem beszívódott olajat 10 perc múlva egy rongy segítségével oszlassa el, dolgozza be, majd hagyja száradni. Száradás után (3-5 óra) a felületet kevés olajjal egy rongy segítsé-gével vékonyan kenje át.

Profitipp: Kezelje le a szekrény belsejét egyszer vékonyan és hosszú ideig szellőztesse a szagképződés elkerülése érdekében. Vagy a szekrény belsejébe ne az olajat, hanem alternatív megoldásként használjon viasztartalmú biopin terméket, biopin Méhviaszt vagy biopin Természetes keményviaszt.

Ápolás: Ne használjon agresszív tisztítószereket. A zsírfoltokat biopin Hígítóval távolítsa el. Kevés biopin Bútorolajat egy ronggyal vékonyan egyenletesen vigyen fel.

Általános termékleírás: Hagyja száradni. Szükség esetén még egy réteget vigyen fel.

Szerszámtisztítás: Használat után biopin Hígítóval.

Általános figyelmeztetés: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van a felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítsa a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítse ki száradni vagy áztassa vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye.

Hulladékkezelés: A festék vagy oldószermaradványokat ne juttassa a szennyvízbe, talajba. A beszáradt termékmaradványok a háztartási szeméttel elszállíthatóak. Az üres fémdobozt szelektíven tegye a megfelelő hulladéktárolóba.