TONKINOIS JACHT OLAJPÁC - 0,25L.

TONKINOIS JACHT OLAJPÁC - 0,25L.

Miben jobb a Tonkinois jacht olajpác, mint más pácok?

  • Környezetbarát összetétel
  • 2 az egyben, olaj és pác
  • Beltéren, kis igénybevétel esetén alapozó és befejező kezelésre is alkalmas 
  • Gyorsan könnyen használható 
  • Kitűnő fedőképesség
  • Bio-high-tech termékminősítés (megújuló nyersanyagokból készült)
Minősítés :
Minősítés Minősítés Minősítés
Státusz:
Raktáron
4 950 Ft
db
db
Kedvencekhez
Részletek
Vélemények
Felhasználási útmutató
Részletek

Általános termékleírás

A Tonkinois jacht olajpác intenzív színek eléréséhez, kíváló felületi minőséget eredményez, gyors és könnyű használni bármely puha és keményfa felületen. Szennytaszító, vízlepergető és nagyon tartós. A hagyományos festékrendszerekkel ellentétben a növényi alapú összetevőknek köszönhetően egyenletesebb és tartósabb színezést eredményez.

Kültéren (UV-védelem és időjárásállóság) vagy nagy igénybevételnek kitett felületeken a kopásállóság érdekében az olajpác tovább kezelendő a felületnek megfelelő olajjla vagy lakkal. Például parketták esetén keményolajjal, konyhapultok esetén munkalap keményolaj vagy bútorok esetén bútorolajjal vagy teak olajjal

Felhasználási terület: 

Kezeletlen fa felületek alap- és végső kezelésére bel- és kültérben, mint például konyhapult, fapadlók, fából készült komód, szekrény, polc, asztalok stb.

Összetétel: lenolaj főzet, tungolaj, kolofónium gyanta, ásványi pigementek, mangán és cirkónium. 

Szín: teak, mahagóni (mahagoni), sötét tölgy (eiche dunkel), fekete (schwarz) A minták fenyőfára készültek, más fafajokon más pácképet kaphatunk.

Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös és fagymentes helyen.

Eltarthatóság: Zárt állapotban, legalább 5 évig eltartható.

Kiszerelés: 0,25l.

Kiadósság egy rétegben: 

0,25 l = 3-4 m2

Yacht-öl-beize

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Felhasználási útmutató

Felhasználási útmutató

Kiadósság: 35-50 ml/m2 rétegenként a kezelendő felület előkészítésétől és nedvszívó képességétől függően, sima és gyalult/csiszolt felületek alapján. A nedvszívó felületek magasabb fogyási mennyiséget eredményezhetnek az első rétegnél.

Száradási idő: 20°C-on és közepes páratartalom mellett 6-8 óra múlva porszáraz; újrakenhető legalább 12 óra múlva. Alacsony hőmérséklet, magas páratartalom és nem megfelelő légcsere késlelteti a száradást és elősegíti a szagképződést. A feldolgozás során gondoskodjon jó szellőzésről. Minden esetben végezzen próbakezelést és győződjön meg a tényleges végeredményről. 

Alapfelület: Kezeletlen fa, fa alapú anyagok, egyes parafákra is alkalmas. Alaposan készítse elő a felületeket. A fa felületének por- , zsír- és szennyeződésmentesnek kell lennie (Az alapanyag nedvesség tartalma ne haladja meg a U=15%-ot.)

FelhasználásFeldolgozásra kész. Ne hígítsuk. Felhordása ecsettel. Ne használja 12 °C alatti hőmérsékleten. Használat előtt alaposan keverje fel. Az olajos fapácot bőségesen és egyenletesen vigye fel. Rövid várakozási idő után oszlassa el a felesleget az ecsettel szálirányba, ezt többször megismételheti a kívánt színintenzítás eléréséhez. Különösen a parafa esetében fontos az egyenletes feldolgozás biztosítása. Általában ajánlott a különböző nedvszívó képességű felületeken próbát végezni.

Biztonsági intézkedések: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

Általános figyelmeztetés: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van a felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítsa a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítse ki száradni vagy áztassa vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye.

Hulladékkezelés: A festék vagy oldószermaradványokat ne juttassa a szennyvízbe, talajba. A beszáradt termékmaradványok a háztartási szeméttel elszállíthatóak. Az üres üveg újrafelhasználható vagy szelektíven tegye a megfelelő hulladéktárolóba.