HM1 megelőző FAANYAGVÉDŐSZER MASID 0,1 liter koncentrátum (1 liter késztermékhez)

HM1 megelőző FAANYAGVÉDŐSZER MASID 0,1 liter koncentrátum (1 liter késztermékhez)

Méregmentes faanyagvédőszer. Gomba és rovarfertőzést megelőző és rovarfertőzést megszüntető faanyagvédelemhez, minden fafajhoz alkalmazható, újgenerációs hatásmechanizmussal.
WEBOLDALUNK BŐVEBBEN OLVASHAT A FAANYAGVÉDELEMRŐL
Veszélyes anyagoktól mentes, ezért kiválóan alkalmazható:
élelmiszerrel érintkező felületekhez, betegek, allergiások, gyermekek közelében is. Faerősítő, tűz gátló hatású.

Státusz:
Raktáron
3 440 Ft
db
db
Kedvencekhez
Részletek
Vélemények
Részletek

Minden fafajtához, egy újgenerációs hatásmechanizmussal.
I. Termékinformáció: Természetes, nem mérgező, vízzel hígítható, megújuló nyersanyagokon alapuló fatartósítószer, a világszerte szabadalmaztatott eljárás szerint.
II. Összetevők: A termék olyan növényi és ásványi összetevőket tartalmaz, amelyek önmagukban és egymással kombinálva sem toxikusak, mint például: magnézium-oxid, kovasav, kálium-palmitát, kálium-klorid, zsírsavak, víz.
III. Felhasználás:
1. Megelőző és megszüntető faanyagvédelem
2. A kezelés után a fa természetes struktúrája megmarad
3. A károsodott faanyagot megerősíti, helyreállítja
4. UV védelmet biztosít, megakadályozza a szürkülést, a felület kifakulását.
5. Ápol és tisztít
IV. Új hatásmechanizmus:
HM 1 kristályosodással lép működésbe. Ennek eredményeképpen a kezelt faanyag felismerhetetlenné válik a kártevők számára a behatolás mélységéig.
Ezen elv alapján gátolja meg a rovarok és gombák életfeltételeit.
● Így elkerülhető a peszticidek, fungicidek és egyéb toxinok HM1-ben történő felhasználása●
V. Alkalmazási területek:
Megelőző védelem rovar és gomba kártevők ellen és megszüntető védelem rovarkártevők ellen, minden fafajhoz, fedett helyen, beltérben. Kültéren további felületkezelést igényel.
VI. Felhasználás:

Környezetvédelmi megfontolásból 0,1 liter koncentrátumot vásárol, amelyet a lent található elkészítésnek megfelelően 1 liter kész faanyagvédőszert kap.

a) végtermék elkészítése: A HM 1 egy koncentrátum, ezért 1:9 arányban, tiszta vízzel hígítsa fel. Például: 0,1 liter koncentrátumból vízzel hígítva 1 liter HM1 felhasználásra kész terméket kapunk.
A hígításkor jól keverjük össze. 1 liter végtermék elegendő kb. 5 m2 két rétegben történő kezelésére. A minimális alkalmazási mennyiség 200 ml / m2. Átvonható száradást követően. Erősen károsodott tetőgerendák, faszerkezetek és régi bútorok esetén a rekonstrukciójuk és megerősítésük céljából alkalmazása többször is megismételhető. A HM 1 nem színezi el a fát, selymes felületet eredményez.
b) felhordás: Ecseteléssel, merítéssel, permetezéssel, áztatással vagy nyomáson való telítéssel. Száradás után a felhordási módtól függően ismételje meg az eljárást. A száradás befejeződik, ami-kor a víz elpárolgott. Régi tetőgerendák, faszerkezetek és régi bútorok rekonstrukciójára és megerősítése érdekében többször is megismételhető. A HM 1 nem színezi el a fát, selymes felületet eredményez.
Felhasználási utasítások: A fertőzött fát úgy kell kezelni, hogy a HM 1 elérje az összes érintett területet. A HM1 behatol a fa rostjaiba, a rovarkártevők járataiba és a kikristályosodási folyamatnak köszönhetően a rovarok számára, mint tápanyag felismerhetetlenné válik a faanyag. A fokozottan fertőzött faszerkezetek esetében előfordulhat, hogy mélyvédelmet kell alkalmazni, ezt teherhordó szerkezetek esetében mindig szakemberrel végeztessük. HM1-et minden esetben közvetlenül, tiszta fafelületre hordjuk fel, a szennyeződéseket, víztaszító bevonatot minden esetben távolítsuk el. HM1-et tárolni, szállítani, felhordani csak korrózióálló eszközökkel szabad. A fém alkatrészeket óvni kell a kezeléskor. A termékben esetlegesen előforduló hatóanyag pelyhek nem befolyásolják a hatásosságát.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!