HM1 megelőző FAANYAGVÉDŐSZER MASID 0,1 liter koncentrátum (1 liter késztermékhez)

HM1 megelőző FAANYAGVÉDŐSZER MASID 0,1 liter koncentrátum (1 liter késztermékhez)

Miben jobb a Masid megelőző faanyagvédőszer, mint más faanyagvédőszerek?

  • Veszélyes-, méreganyagoktól mentes
  • Faerősítő
  • Rosszul szellőző helységeben is alkalmazható
  • Színtelen (tovább felületkezelhető pl: olajjal, festékkel)
  • Kiválóan alkalmazható:

- élelmiszerrel érintkező felületekhez,

- betegek, allergiások,

- gyermekek, babák közelében is

- méhkaptárakhoz, rovarhotelekhez,

- istállókhoz, kutyaházakhoz

  • Farontó rovarok és gombák fertőzésének megelőzésére

- cincér

- kopogóbogár

- „szú”

  • Minden fafajhoz használható
Státusz:
Raktáron
3 440 Ft
db
db
Kedvencekhez
Részletek
Vélemények
Feldolgozási útmutató
Videó
Részletek

Általános termékleírás

Megelőző faanyagvédelemhez környezetbarát, méregmentes faanyagvédőszer. Gomba és rovarfertőzést megelőző és rovarfertőzést megszüntető faanyagvédelemhez, minden fafajhoz alkalmazható, újgenerációs hatásmechanizmussal. HM 1 kristályosodással lép működésbe. Ennek eredményeképpen a kezelt faanyag felismerhetetlenné válik a kártevők számára a behatolás mélységéig. Ezen elv alapján gátolja meg a rovarok és gombák életfeltételeit. Így elkerülhető a peszticidek, fungicidek és egyéb toxinok felhasználása. A kezelés után a fa természetes struktúrája megmarad. Erről bőben olvashat az alábbi linken vagy nézze meg a Masid által készített 3 perces kisfilmet.

Termékinformáció: Természetes, méregmentes, vízzel hígítható, megújuló nyersanyagokon alapuló fatartósítószer, a világszerte szabadalmaztatott eljárás szerint.

Felhasználási terület: Megelőző védelem rovar és gomba kártevők ellen kültéren és beltérben egyaránt. Kültéren további felületkezelést igényel (olajozás). Ajánlott termékek (Favédőlazúr, Teraszolaj, Színes faolaj)

Összetevők: A termék olyan növényi és ásványi összetevőket tartalmaz, amelyek önmagukban és egymással kombinálva sem toxikusak, mint például: magnézium-oxid, kovasav, kálium-palmitát, kálium-klorid, zsírsavak, víz.

Szín: Színtelen

Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös és fagymentes helyen.

Eltarthatóság: Zárt állapotban, korlátlan ideig eltartható. Annyit koncentrátumot keverjen be amennyit felhasznál. 

Kiszerelés: 1 l.; 3 l.; 5 l. , 10 l. 

Kiadósság egy rétegben:

1 l. ∼ 10 m2

3 l. ∼ 30 m2

5 l. 50 m2

10 l. ∼ 100 m2

A minimális alkalmazási mennyiség 200 ml / m2. Átvonható száradást követően.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Feldolgozási útmutató

Feldolgozási útmutató

Környezetvédelmi megfontolásból a faanyagvédőszert koncentrátum formájában áruljuk, 0,1 liter a lépések alapján 1 liter kész faanyagvédőszert jelent. A HM 1 nem színezi el a fát, selymes felületet eredményez.

Felhasználási utasítások: A szerkezetet úgy kell kezelni, hogy a HM1 elérje az összes érintett területet. A HM1 behatol a fa rostjaiba és a kikristályosodási folyamatnak köszönhetően a rovarok számára, mint tápanyag felismerhetetlenné válik a faanyag.

1. lépés-végtermék elkészítése: A HM1 koncentrátumot, 1:9 arányban, tiszta vízzel hígítsa fel. Például: 0,1 liter koncentrátumból vízzel hígítva 1 liter HM1 felhasználásra kész terméket kapunk. A hígításkor alaposan keverjük össze a 2 anyagot.  

Felületi kívánalmak: HM1-et minden esetben közvetlenül, tiszta fafelületre hordjuk fel, a szennyeződéseket, víztaszító bevonatot minden esetben távolítsuk el. HM1-et tárolni, szállítani, felhordani csak korrózióálló eszközökkel szabad. A fém alkatrészeket óvni kell a kezeléskor. A termékben esetlegesen előforduló hatóanyag pelyhek nem befolyásolják a hatásosságát.

2. lépés-felhordás: A HM1-t felhordhatjuk ecseteléssel, merítéssel, permetezéssel, áztatással vagy nyomáson való telítéssel. Száradás után ismételje meg az eljárást. A kívánt hatás eléréséhez 2 réteg szükséges. A száradás befejeződik, amikor a víz elpárolgott.

Szerszámtisztítás: Használat után mossa ki bővízzel.

Hulladékkezelés: Az üres műanyag dobozt tegye a megfelelő szelektív hulladéktárolóba.

Videó