HM1 megelőző FAANYAGVÉDŐSZER MASID 1 liter koncentrátum (10 liter késztermékhez)

HM1 megelőző FAANYAGVÉDŐSZER MASID 1 liter koncentrátum (10 liter késztermékhez)

Méregmentes faanyagvédőszer. Gomba és rovarfertőzést megelőző és rovarfertőzést megszüntető faanyagvédelemhez, minden fafajhoz alkalmazható, újgenerációs hatásmechanizmussal.
WEBOLDALUNK BŐVEBBEN OLVASHAT A FAANYAGVÉDELEMRŐL
Veszélyes anyagoktól mentes, ezért kiválóan alkalmazható:
élelmiszerrel érintkező felületekhez, betegek, allergiások, gyermekek közelében is. Faerősítő, tűz gátló hatású.

Státusz:
Raktáron
29 240 Ft
db
db
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Részletek
Vélemények
Részletek

Minden fafajtához, egy újgenerációs hatásmechanizmussal.
I. Termékinformáció: Természetes, nem mérgező, vízzel hígítható, megújuló nyersanyagokon alapuló fatartósítószer, a világszerte szabadalmaztatott eljárás szerint.
II. Összetevők: A termék olyan növényi és ásványi összetevőket tartalmaz, amelyek önmagukban és egymással kombinálva sem toxikusak, mint például: magnézium-oxid, kovasav, kálium-palmitát, kálium-klorid, zsírsavak, víz.
III. Felhasználás:
1. Megelőző és megszüntető faanyagvédelem
2. A kezelés után a fa természetes struktúrája megmarad
3. A károsodott faanyagot megerősíti, helyreállítja
4. UV védelmet biztosít, megakadályozza a szürkülést, a felület kifakulását.
5. Ápol és tisztít
IV. Új hatásmechanizmus:
HM 1 kristályosodással lép működésbe. Ennek eredményeképpen a kezelt faanyag felismerhetetlenné válik a kártevők számára a behatolás mélységéig.
Ezen elv alapján gátolja meg a rovarok és gombák életfeltételeit.
● Így elkerülhető a peszticidek, fungicidek és egyéb toxinok HM1-ben történő felhasználása●
V. Alkalmazási területek:
Megelőző védelem rovar és gomba kártevők ellen és megszüntető védelem rovarkártevők ellen, minden fafajhoz, fedett helyen, beltérben. Kültéren további felületkezelést igényel.
VI. Felhasználás:

Környezetvédelmi megfontolásból 1 liter koncentrátumot vásárol, amelyet a lent található elkészítésnek megfelelően 10 liter kész faanyagvédőszert kap.
a) végtermék elkészítése: A HM 1 egy koncentrátum, ezért 1:9 arányban, tiszta vízzel hígítsa fel. Például: 1liter koncentrátumból vízzel hígítva 10 liter HM1 felhasználásra kész terméket kapunk.
A hígításkor jól keverjük össze. 1 liter végtermék elegendő kb. 5 m2 két rétegben történő kezelésére. A minimális alkalmazási mennyiség 200 ml / m2. Átvonható száradást követően. Erősen károsodott tetőgerendák, faszerkezetek és régi bútorok esetén a rekonstrukciójuk és megerősítésük céljából alkalmazása többször is megismételhető. A HM 1 nem színezi el a fát, selymes felületet eredményez.
b) felhordás: Ecseteléssel, merítéssel, permetezéssel, áztatással vagy nyomáson való telítéssel. Száradás után a felhordási módtól függően ismételje meg az eljárást. A száradás befejeződik, ami-kor a víz elpárolgott. Régi tetőgerendák, faszerkezetek és régi bútorok rekonstrukciójára és megerősítése érdekében többször is megismételhető. A HM 1 nem színezi el a fát, selymes felületet eredményez.
Felhasználási utasítások: A fertőzött fát úgy kell kezelni, hogy a HM 1 elérje az összes érintett területet. A HM1 behatol a fa rostjaiba, a rovarkártevők járataiba és a kikristályosodási folyamatnak köszönhetően a rovarok számára, mint tápanyag felismerhetetlenné válik a faanyag. A fokozottan fertőzött faszerkezetek esetében előfordulhat, hogy mélyvédelmet kell alkalmazni, ezt teherhordó szerkezetek esetében mindig szakemberrel végeztessük. HM1-et minden esetben közvetlenül, tiszta fafelületre hordjuk fel, a szennyeződéseket, víztaszító bevonatot minden esetben távolítsuk el. HM1-et tárolni, szállítani, felhordani csak korrózióálló eszközökkel szabad. A fém alkatrészeket óvni kell a kezeléskor. A termékben esetlegesen előforduló hatóanyag pelyhek nem befolyásolják a hatásosságát.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!