BIOPIN PADLÓVIASZ AQUA - SZÍNTELEN 2,5L

BIOPIN PADLÓVIASZ AQUA - SZÍNTELEN 2,5L


A biopin Padlóviasz egy oldószermentes (vizes higítású), folyékony viasz természetes viaszokból és növényi olajokból kezeletlen fa- és parafapadlók beltéri kezeléséhez és viaszolt padló és linóleum ápolásához. A járulékos anyagban gazdag fák pl. tölgy, gesztenye vagy egyes trópusi fák elszíneződést okozhatnak vagy nehezen száradnak. A felületkezelés előtt próbát kell végezni. A padlóviasszal kezelt felületek víz- és szennytaszítóak, antisztatikus, légzésaktív. Selyemfényűre polírozható.

14 410 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

Felhasználási terület: Kezeletlen fa- és parafapadlók beltéri felületkezeléséhez. Viaszolt padló és linóleum ápolására is alkalmas. A járulékos anyagban gazdag fák pl. tölgy, gesztenye vagy egyes trópusi fák elszíneződést okozhatnak vagy nehezen száradnak. A felületkezelés előtt próbát kell végezni.

Gyermekjátékra alkalmazható: EN 71/3 szabvány alapján.

Összetétel: Kötőanyag: polimerizált természetes olajok és zsírsavak, karnaubaviasz, méhviasz. Oldószer: víz. Segédanyagok: növényi bázisú emulgeálószer, ólom- és báriummentes szárítóadalék és stabilizátorSzín: színtelen, felkenéskor tejszínű felületet ad, száradás után színtelenné válik.

Felhasználás: 60-75 ml/m2 rétegenként normális nedvszívó felületnél. Parafánál több lehet.

Száradási idő: 20 °C közepes páratartalomnál 3-4 óra múlva polírozható. Gépi polírozásnál 24 óra várakozás szükséges. 12-24 óra múlva lehet a felületet óvatosan használni. Végső kikeményedését pár nap múlva éri el.

Műszaki adatlap