BIOPIN PADLÓOLAJ AQUA - SZÍNTELEN 0,75L

BIOPIN PADLÓOLAJ AQUA - SZÍNTELEN 0,75L


A biopin Padlóolaj egy oldószermentes (vizes higítású), légzésaktív padlóalapozó és befejező kezelésre alkalmas olaj jó beszívódási és tapadási képességgel. A padlóolaj a puhafát és a parafát ellenállóvá, dörzsölés állóvá, szennyeződésállóvá és vízállóvá teszi. Az alap színtónusát enyhén mélyíti, és élénkíti a fák erezetét. A járulékos anyagban gazdag fák pl. tölgy, gesztenye vagy egyes trópusi fák, parafa, szalagparketták ragasztóinak puhító anyagai késleltethetik a száradást vagy színelváltozást okozhatnak.

4 620 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

Felhasználási terület: Kezeletlen és nedvszívó fapadlók és tömörfa munkalapok vagy parafa padlók beltéri alapozásához ill. tömörfa munkalapok alapozó- és befejező kezeléséhez. A járulékos anyagban gazdag fák pl. tölgy, gesztenye vagy egyes trópusi fák, parafa, szalagparketták ragasztóinak puhító anyagai késleltethetik a száradást vagy színelváltozást okozhatnak. A felületkezelés előtt próbát kell végezni.

Gyermekjátékra alkalmazható: EN 71/3 szabvány alapján.

Összetétel: Kötőanyag: polimerizált növényi olajok, zsírsavak és gyanták. Oldószer: víz. Segédanyagok: növényi bázisú emulgeáló, kobalt-linolsav (ólommentes szárítóadalék), metilcellulóz.

Szín: színtelen, felkenéskor tejszínű felületet ad, száradás után színtelenné válik.

Felhasználás: 70-90 ml/m2 rétegenként normális nedvszívó felületnél. Bütü és a parafa nagyobb mennyiséget is felvehet.

Száradási idő: 20 °C közepes páratartalomnál 8-10 óra múlva száraz és csiszolható, erősen nedv-szívó felületeknél a további kezelés 12-24 óra múlva történhet.

Műszaki adatlap