MOOSFREI tisztító, ápoló kőre, kerámiára MASID 1 Liter

MOOSFREI tisztító, ápoló kőre, kerámiára MASID 1 Liter

A Mossfrei egy méreg anyagmentes moha, alga, zuzmó és egyéb zöldréteg mentesítő és szennyeződés eltávolító. Kiválóan alkalmazható természetes köveken, térköveken, műkövön, betonon, ház homlokzatokon, kerámián, faburkolaton. A Mossfrei hatásmechanizmusa fizikailag kristályosodás útján történik. A Mossfrei a kezelt kőzetet, betont és gipszet kivilágosítja, és a felület szerkezetét megerősíti.
WEBOLDALUNK BŐVEBBEN OLVASHAT A FAANYAGVÉDELEMRŐL

Státusz:
Raktáron
Válasszon kiszerelést:
4 900 Ft
db
db
Kedvencekhez
Részletek
Vélemények
Videó
Részletek
A Mossfrei nem toxikus, természetes ásványi és növényi alapanyagok, mint például Kálium-karbonát, szilícium-dioxid, cellulóz, víz.
Felhasználási segédlet:
A Mossfrei felhasználásra kész, hígítás nélkül kell alkalmazni. A Mossfrei -t ecseteléssel vagy permetezéssel lehet felhordani. Az alkalmazást száraz időben kell elvégezni. Egyszeri kezelés elegendő. Egy réteg felvitelét követően 4 napos szárítási és expozíciós időt be kell tartani. Ezt követően vízzel leöblíthetjük a felületet. Ajánlott az elhalt mohát eltávolítani. A felület makacs fertőzöttsége esetén a kezelést meg kell ismételni. Ajánlott a termék megfelelő helyen történő tesztelése a nemkívánatos reakciók elkerülése érdekében, minden esetben végezzen próbakezelést és győződjön meg a tényleges végeredményről.
Kiadósság:
1 l Mossfrei elegendő kb. 10 m² egyszeri átvonására.
Óvintézkedések:
A feldolgozás során célszerű védőkesztyűt és védőszemüveget viselni a lúgos PH miatt (PH mint a Szappanoknak). A száradás után a Mossfrei PH semleges! Véletlen szembe jutás esetén bő vízzel azonnal ki kell mosni és szükség esetén orvoshoz kell fordulni.
Ha a Mossfrei bőrrel érintkezik azonnal tiszta vízzel mossa le és krémezze be a bőrfelületet.
Tisztítás:
Tiszta vízzel a használat után azonnal tisztítsa meg a Mossfrei-el érintkező felületeket és tárgyakat.
Tárolás:
Használat után zárja le a tartályt a kiszáradás elkerülése érdekében. Mossfrei korlátlan ideig tárolható a környezeti hőmérséklettől függetlenül.
Ártalmatlanítás:
A Mossfrei megszáradást követően háztartási hulladékként kezelhető.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Videó