KOS TERMÉSZETES WPC OLAJ 0,5L- SZÍNTELEN

KOS TERMÉSZETES WPC OLAJ 0,5L- SZÍNTELEN

Miben jobb a K.O.S. Természetes Wpc olaj, mint más wpc olajok?

  • 100% természetes alapanyagokból, növényi olajokból és fenyőgyantából készült
  • Víztaszító hatása van (impregnál)
  • Védi a felületet az időjárástól
  • Kedvező az ára
  • Mélyen beszívódik, elmélyíti és visszaadja a felület színét
  • Használat után is lélegzik a felület (légzésaktív)
  • Nagy kiszerelésben is kapható
  • Termékmaradványok a háztartási hulladékkal kidobhatóak és a fémdoboz újrafelhasználható
Státusz:
Raktáron
Válasszon kiszerelést:
4 350 Ft
db
db
Kedvencekhez
Részletek
Vélemények
Felhasználási útmutató
Részletek

Általános termékleírás

A K.O.S Természetes WPC olaj kiváló minőségű növényi olajokból és fenyőgyantából készült.  Mélyen beszívódik, elmélyíti és visszaadja a felület színét.

Felhasználási terület: Színtelen olaj wpc kertibútor, wpc teraszburkolat, PE rattan, resysta felületekhez. Mélyen beszívódik, elmélyíti és visszaadja a felület színét.

Összetétel: Növényi természetes olajok, zsírsavak és természetes gyanták, izoalifát, ólommentes szárítóadalék.

Szín: Színtelen

Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös, száraz és fagymentes helyen.

Eltarthatóság: Zárt állapotban legalább 2 évig. A kibontott terméket aznap használjuk fel, vagy töltsük át egy kisebb edénybe ahol levegőmentesen tudjuk tárolni.

Kiszerelés: 0,5 l. 2,5 l. 10 l. 

Kiadósság egy rétegben: 

0,5 l. = 9-12 m2

2,5 l. = 45-60 m2

10 l. = 180-240 m2

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Felhasználási útmutató

Felhasználási útmutató

Alkalmas alapfelületek: Kertibútor, wpc teraszburkolat, PE rattan, resysta felületekhez alkalmas. 

Felhasználás: 18-24 m2/liter (1 réteg) A kiadósság jelentős mértékben változhat az alap nedvszívó képességének függvényében. 

Előkezelés: Az új felületek esetében célszerű megvárni, míg az időjárás hatására a gyártás során a felületbe kerülő technológiai olaj kimosódik, annak érdekében, hogy a kapott felület a kezelés után ne foltosodjon. (Ha nem szeretnénk kivárni, hogy az eső kimossa a felületet, akkor érdemes nagynyomású tisztítóval lemosni.)

Feldolgozás: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek és nedvszívónak kell lennie. 8 °C alatt ne használja. Használat előtt jól keverje fel. Vékonyan és egyenletesen hordja fel ecsettel vagy ronggyal. Az alapfelület nedvszívó képességétől függően az olajat 1-2 rétegben kell felvinni, a felület teljes telítődéséig. A rétegek között a száradási időt mindig tartsa be. A gondosan felhordott olajat pár percen belül, ha szükséges minden esetben alaposan oszlassa el a felületen. A feltüntetett kiadósság jelentős mértékben változhat az alap nedvszívó képességének függvényében.

Felújítás: Az olajozott felületek felújítása, szinten tartása a tisztítást és a portalanítást követően egy újabb réteg olaj felhordásával történik. A felújítás, karbantartás szükségessége a felület funkciójától és annak igénybevételétől, valamint az időjárásnak való kitettség mértékétől függően eltérő lehet.

Száradás: kb. 12 óra múlva száraz és átvonható. Erősen átitatott felületek teljes száradása 1-2 napnál több is lehet. 

Utasítások: Az olajmaradékokat csatornába vagy talajvízbe ne öntsük. A beszáradt termékmaradványok a háztartási hulladékkal kidobhatóak és a fémdoboz újrafelhasználható.

Szerszámtisztítás: Használat után Hígítóval.

Figyelem: A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak. Az olajjal szennyezett rongyot nem szabad összegyűrni, kiterítve hagyni kell megszáradni. A K.O.S szavatolja a minőséget, de nem szavatolja a helytelen felhasználást. A fafelületek kémiai és fizikai tulajdonságai eltérhetnek egymástól, ezért minden esetben végezzen próbakezelést és győződjön meg a tényleges végeredményről! Az olajok száradáshoz oxigént használnak fel, nem megfelelő körülmény erős illatot eredményezhet.

Veszélyességi tudnivalók emberre és környezetre: Az ismételt bőrrel való érintkezés a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja.

Biztonsági tanácsok: gyerek kezébe ne kerüljön. Lenyelés esetén hánytatni tilos. Azonnal orvoshoz kell fordulni és megmutatni az edényt vagy a címkét. Kerülje a bőrrel való érintkezést.