GNATURE IDŐJÁRÁSÁLLÓ OLAJ SZÍNTELEN - 2,5L

GNATURE IDŐJÁRÁSÁLLÓ OLAJ SZÍNTELEN - 2,5L

Miben más a Gnature időjárásálló olaj, mint más kültéri olajok?

  • UV védelmet biztosít szinezés nélkül
  • Rugalmas és páraszabályozó
  • Gomba és algafertőzés elleni védelem 
  • Alapozásra és befejező kezelésre is alkalmas
  • Gátolja a fa kiszáradását és repedezését
  • 2 az egyben ápolója és védi a bútort
Minősítések

Kipárolgás: A+  

Bio-High-Tech-Product: Megújulónyersanyagból készült

Gyerek- és bababarát: Gyerekjátékra alkalmazható (DIN EN 71/3)

:
A+ KipárolgásBio-High-Tech-Product termékminősítés
Státusz:
Raktáron
Válasszon kiszerelést:
24 990 Ft
db
db
Kedvencekhez
Részletek
Vélemények
Feldolgozási útmutató
Részletek

Általános termékleírás

GNATURE Időjárásálló olaj egy időjárás- és UV-álló alapozó- és befejező bevonat régi rétegek felfrissítésére vagy új rétegként kezeletlen fa felületre kültéren. Kifejezetten lazúrokra és favédő festékekre használják, védi azokat az UV és időjárási hatások miatti elszürküléstől. Selymes fényű, kopásálló, szennyeződés- és víztaszító felület érhető el. A természetes olajok felfrissítik a régi festékrétegeket és mélyen behatolnak a fába. Tartósan rugalmas, így csökkenti a fa duzzadását és zsugorodását. Nem repedezik és nem pereg le. Minden fafajhoz alkalmas. Rugalmas és páraáteresztő átlátszó bevonat UV védelemmel. Gomba- és algafertőzés elleni védelem.

Felhasználási terület: Fahomlokzatokhoz, játszótéri eszközökhöz, redőnyökhöz, kerítésekhez, pergolákhoz, fazsindelyekhez, kerti bútorokhoz és kerti házakhoz, kocsibeállókhoz stb. DIN EN 71/3 szerint gyerekjátékokra kenhető. 

Felhasználás: Használat előtt alaposan keverje fel. Gazdaságos felhordás ecsettel, hengerrel, szórással környezeti és felületi hőmérsékleten 10°C felett. Vigyen fel egy második réteget a fa nedvszívó képességétől függően.

Szín: Szintelen

Összetétel: Tungolaj főzet, lenolajjal és gyantával, aromamentes szénhidrogének; pórsáfrány-standolaj olaj; lenolaj standolaj; földpát; leukofillit; cink-oxid; bentonit; mikroviasz, 3-jód-2- propinil-butil-karbamát, kobalt és polimerjei mentes szárítóadalék.

Tárolás: Hűvös és száraz helyen tárolandó. Felbontás nélkül eltartható legalább 5 évig. A felnyitott edényeket jól zárja le. A maradékot öntse kisebb edényekbe és légmentesen zárja le.

Kiszerelés: 0,75 l.; 2,5 l. ; 10 l.

Kiadósság egy rétegben:

0,75 l. = 12-15 m2

2,5 l. = 40-50 m2

10 l. = 160 -200 m2

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Feldolgozási útmutató

Feldolgozási útmutató

Felhasználás: Felhasználás előtt alaposan keverje fel / rázza fel. Az optimális felhasználási hőmérséklet 15 °C felett van. Erős, direkt napsugárzásnak felületkezelés közben kitenni tilos. Az aljzatnak száraznak, szilárdnak, tisztának, gyanta- és pormentesnek kell lennie. Ha szükséges, végezzen finom végső csiszolást 100-120-as szemcsemérettel. A meglazult festék- és lakkrétegeket teljesen el kell távolítani. Vékonyan és egyenletesen vigye fel ecsettel vagy hengerrel. Hagyja száradni. Ismételje meg a sorrendet 1 vagy 2 alkalommal. Felújítás esetén a csiszolás nélkül megtisztított felületre általában egy réteg olaj elegendő a felfrissítéshez.

Felhasználási terület: Kültéri fa felületekhez, például homlokzatokhoz, kerti fészerekhez, kerítésekhez stb.

Száradási idő: 20°C-on és 50%-os relatív páratartalom mellett: porszáraz kb.12 óra múlva. Száraz és 24 óra után újrafesthető.

Szerszámtisztítás: hígítóval vagy Ecsettisztítóval