GNATURE OLDÓSZERMENTES BÚTOROLAJ - 0,75 L.

GNATURE OLDÓSZERMENTES BÚTOROLAJ - 0,75 L.

Miben jobb a Gnature bútorolaj, mint más olajok?

 • 2 az egyben: ápolója és védi a bútort
 • Oldószermentes (nem tartalmaz hígítót) 
 • 0 VOC 
 • Alapozásra és befejező kezelésre is alkalmas
 • Könnyű felújítani (felhasználóbarát)
 • Ellenálló felületet képez a szennyeződések és nedvességgel szemben
 • Színezhető (14 színváltozat)
 • Elmélyíti a fa eredeti színét és kiemeli az erezetet
 • Rugalmas felületet biztosít
Minősítések

Kipárolgás: A+  

Bio-High-Tech-Product: Megújulónyersanyagból készült

IBR tanúsítvány: Egészség- és környezettudatos (Az IBR által tesztelt)

Gyerek- és bababarát: Gyerekjátékra alkalmazható (DIN EN 71/3)

:
A+ KipárolgásBio-High-Tech-Product termékminősítésIBR tanúsítvány Egészség- és környezettudatosGyerekjátékra alkalmazható (DIN EN 71/3)
8 590 Ft
db
db
Kedvencekhez
Részletek
Vélemények
Feldolgozási útmutató
Részletek

Általános termékleírás

Gyorsan és egyszerűen használható. A természetes olajok mélyen behatolnak a fába, természetesen és rugalmasan tartják, és nem hagyják kiszáradni. Jól felfrissíti a már kezelt fafelületet. Az utókezeléshez nincs szükség csiszolásra. A DIN EN 71/3 szabvány szerint gyerekjátékra kenhető, nyálnak és izzadságnak ellenáll.

Felhasználási terület: Korábban viaszolt vagy olajozott beltéri felületek gyors és egyszerű, nyíltpórusú fa kezeléséhez és ápolásához. Padlóra és erősen igénybe vett felületekre nem alkalmas!

Összetevők: Természetes olajok és gyanták, kaolin, viasz, cink-oxid, agyag, ólom és kobaltmentes szárítóadalék keveréke A termék oldószermentes, VOC 0. 

Szín: színtelen

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, jól lezárva tárolandó. A termék felületén a filmréteg kialakulásának elkerülése érdekében ajánlatos a maradékot jól zárható, kisebb edénybe áttölteni a levegővel való érintkezés csökkentése érdekében.

Eltarthatóság: Felbontás nélkül eltartható legalább 5 év.

Kiszerelés: 0,75 l.

Kiadósság egy rétegben:

0,75 l.= 11-22 m

Möbelöl

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Feldolgozási útmutató

Feldolgozási útmutató

Alkalmas alapfelületek: Kezeletlen vagy olajozott fafelületek.

Száradási idő (végleges kikeményedés): 7-10 nap (ne takarja le a felületet a száradási idő alatt)

Feldolgozás: kb. 6-12 óra (20-23°C / 50-55% relatív páratartalom mellett).

Felületi kívánalmak: Az alapnak száraznak, por és zsírmentesnek kell lennie. Fa nedvességtartalma max. 14%, szilárd, nedvszívó, tiszta, gyanta- és pormentes. A végső csiszolás fafajtától függően 180-240 szemcsemérettel. Használat előtt alaposan keverje fel az olajat.

Felhasználás: Vigye fel ecsettel, hengerrel, szórással, szivaccsal vagy szöszmentes ruhával, és alaposan oszlassa el. Hagyja hatni legalább 20 percig. Ezután fehér pad-del vagy dörzsilappal egyenletesen simítsuk (dörzsöljük) be a felületbe. 

Általános figyelmeztetés: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van a felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítsa a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítse ki száradni vagy áztassa vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye.

Hulladékkezelés: A festék vagy oldószermaradványokat ne juttassa a szennyvízbe, talajba. A beszáradt termékmaradványok a háztartási szeméttel elszállíthatóak. Az üres fémdobozt szelektíven tegye a megfelelő hulladéktárolóba.