Kérdése van? +3614031683 / +36303932417 / +36309771355
Felhasználási terület: Minden oldószertartalmú biopin termék és lenolaj hígításához, ecset és szerszámtisztításhoz, az alapon lévő gyanta és viaszszennyeződések eltávolításához, valamint zsírtalanításhoz.
Veszélyességi tudnivalók: Lenyelés esetén tüdőkárosodást okozhat. Nem szabad belélegezni. Ismételt expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja.
Biztonsági tudnivalók: Gyerek kezébe ne kerüljön. Csak jól szellőző helyiségben szabad használni. Lenyelés esetén hánytatni tilos, azonnal orvoshoz kell fordulni és a dobozt vagy a címkét vigye magával.
Mobilitás: A termék a víz felszínén lebeg, a vízben oldhatóság minimális. Adszorbeálja a talajt és nem eltávolítható.
Minőségét megőrzi: Korlátlan ideig eltartható.
Hulladékkezelés: Csatornába vagy talajvízbe ne öntsük, a termékmaradványt a háztartási hulladéktól elkülönítve kell kezelni, az üres doboz újrahasznosítható.
Utasítások: A fafelületek kémiai és fizikai tulajdonságai eltérhetnek egymástól, ezért minden esetben végezzen próba-kezelést és győződjön meg a tényleges végeredményről. A műszaki adatlapon feltüntetett utasítások és észrevételek több éves kutatás és gyakorlati felhasználás eredményein nyugszanak. Kizárólag tájékoztató jellegűek. A felhasználó-nak a terméket a felhasználás céljának megfelelően kell megítélnie annak alkalmasságára. A gyártó az anyagösszeté-tel megváltoztatásának jogát fenntartja.
Miben jobb a Biopin Hígító, mint más hígítók?
Általános termékleírás
Termékleírás: Univerzális hígító jó oldási tulajdonságokkal.
Felhasználási terület: Minden oldószeres biopin termékhez és a lenolaj hígításához. Ecset- és szerszámtisztításhoz, zsírtalanításhoz valamint gyanta- és viaszszennyeződések eltávolításához.
Összetétel: izoalifát
Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös és fagymenteshelyen.
Kiszerelés: 0,5 l. 1 l. Kisebb kiszerelés elérhető a KOS termékekből.
Eltarthatóság: Minőségét szinte korlátlan ideig megőrzi.
Kattintson további infomrációkért az izoalifáttal kapcsolatban.