BIOPIN DIÓ ÁPOLÓOLAJ - ÉLELMISZEREKKEL ÉRINTKEZHET

BIOPIN DIÓ ÁPOLÓOLAJ - ÉLELMISZEREKKEL ÉRINTKEZHET

A biopin Dió-ápolóolaj egy színtelen speciális, természetes olaj igényes, minőségi fa felületek kezeléséhez. Ideális minden konyhai olajozott, viaszolt és kezeletlen konyhai tömörfa felületekhez, mint pl.: vágódeszka, munkalap, fakanál, evőeszköz, fatányér, stb. Élelmiszerekkel érintkezhet.

 

3 700 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

Ideális minden konyhai olajozott, viaszolt és kezeletlen konyhai tömörfa felületekhez, mint pl.: vágódeszka, munkalap, fakanál, evőeszköz, fatányér, stb. Mélyen beszívódik és kiválóan ápolja, védi és ellenállóbbá teszi a felületet. Kiemeli a fa szépségét. Száraz, tiszta és zsírmentes felületre egy nem szöszölődő ronggyal egyenletesen, vékonyan hordja fel a felületre. Tartós felületet eredményez, a rendszeres ápolás biztosítja a hosszútávon a védelmet. Az igénybevételtől függően olajozással frissítse fel a felületet. Egyben tisztít és ápol.

Kezelhető alapanyag:  Fa
Felhasználási területek:  vágódeszka, munkalap, fakanál, evőeszköz, fatányér, stb.
Kiadósság, egyréteghez (m2/l):  10-12 m²/l
EN 71/3 szerint gyerekjátékokra alkalmazható:  Igen
Alapozó és fedő is:  Igen
Izotiazolinon allergiások számára megfelelő: Igen
Színes: Nem
Tartósítószermentes: Igen
Száradása kb.: 20 perc
Átvonhatósság kb.: néhány óra
Felhordás: Rongy
Alkalmazási hőmérséklet min.: 10 °C
Kopásállóság:  Kopásálló
Bevonat:  színtelen
Javasolt rétegszám minimum:  2 réteg
Fényességi fok:  selyem
Hosszútávú védelem: Igen
Páraátersztő képesség:  Kiváló
Alapanyag:  Természetes olajok és természetes fenyőgyanta
Kiszerelés:  0,25 l.
Felhasználás: Beltér - konyha és fürdőszoba is

Összetétel: Természetes növényi olajok, természetes dióolaj, az Ön és környezete érdekében izoalifát. Természetes oldószerekről!

Biztonsági előírások: A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak. Az olajjal szennyezett rongyot nem szabd összegyűrni, hanem kiterítve hagyni kell megszáradni. Veszélyességi tudnivalók emberre és környezetre: Az ismételt bőrrel való érintkezés a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja. Biztonsági tanácsok: gyerek kezébe ne kerüljön. Lenyelés esetén hánytatni tilos. Azonnal orvoshoz kell fordulni és megmutatni az edényt vagy a címkét. Kerülje a bőrrel való érintkezést.

 

Műszaki adatlap