BIOPIN BELTÉRI LAZÚR AQUA 0,375 - 7 SZÍN

BIOPIN BELTÉRI LAZÚR AQUA 0,375 - 7 SZÍN
BIOPIN BELTÉRI LAZÚR AQUA 0,375 - 7 SZÍN
BIOPIN BELTÉRI LAZÚR AQUA 0,375 - 7 SZÍN
BIOPIN BELTÉRI LAZÚR AQUA 0,375 - 7 SZÍN

Miben jobb a Biopin beltéri lazúr, mint más lazúrok?

 • 7 féle színváltozatban
 • 100% természetes alapanyagok
 • IBR tanúsítvánnyal rendelkezik
 • Védi a fát a szennyeződésektől és ápolja a fát
 • Oldószermentes
 • Felhasználható több felületen
  • gyerekjátékok (bababarát)
  • kezeletlen beltéri puhafa felületekhez (mart felületek, ajtók, polcok)
 • Használat után is lélegzik a felület (légzésaktív)
 • Víztaszító felületet képez
 • Elektrosztatikus feltöltődés mentes (antisztatikus)
 • 0 VOC (<1g/l.)
Gyerekjátékra (DIN EN 71/3):
(DIN EN 71/3)
Először kiszerelést, majd színt válasszon:
2 810 Ft
db
db
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Részletek
Vélemények
Felhasználási útmutató
Részletek

Általános termékleírás

Oldószermentes, selyem matt lazúr beltéri fa felületkezeléshez. Védi a fát a szennyeződésektől, víztaszító, légzésaktív.

Felhasználási terület: Kezeletlen beltéri puhafa felületekhez; pl. mart felületekhez, ajtók, polcok, játékok. Egyéb fák esetében, mint pl: tölgy a maradék faanyagon vagy nem látszó helyen próbafestést kell végezni. Gyermekjátékra alkalmazható: EN 71/3 szabvány alapján.

Összetétel: Kötőanyag: természetes olajok, zsírsavak és gyanták Oldószer: víz Pigmentek: ásványi pigmentek Segédanyagok: növényi alapú emulgátor, ólommentes szárítóadalék (kobalt-linolsav), metilcellulóz

Szín: színtelen, fehér , fenyő , bükk , mogyoró , teak , északi vörös , lúgozott fenyő , a biopin Beltéri lazúr nedves állapotban tejszerű. Végső színét száradás után nyert el.

Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös és fagymentes helyen.

Eltarthatóság: Zárt állapotban, legalább 4 évig eltartható.

Kiszerelés: 0,375 l.; 0,75 l.; 2,5 l. (színtől függően)

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Felhasználási útmutató

Feldolgozási útmutató

Alkalmas alapfelületek: Kezeletlen tűlevelű fák. Egyéb fák esetében a maradék faanyagon vagy nem látszó helyen végezzen próbafestést. A már lakkozott vagy lazúrozott festékréteget teljesen távolítsa el; régi biopin Beltéri lazúrréteget tisztítsa, csiszolja át. A már favédő alapozóval kezelt alapokon nem látható helyen végezzen próbát.

Felhasználás: 70-85 ml/m2 normál felületek esetében, rétegenként. A fa felületi tulajdonságainak és szívóképességének függvényében.

Száradási idő: 20 °C-on, közepes páratartalomnál 3-4 h múlva porszáraz, újrafesthető 6-8 óra múlva. Az alacsony hőmérséklet és légnedvesség tartalom meghosszabbíthatja a száradási időt.

Felületi kívánalmak: Az alapnak száraznak, por és zsírmentesnek kell lennie.

Feldolgozás: Használat előtt rázza fel vagy keverje fel. A beltéri lazúrt ecsettel vagy szórással felvinni. Feldolgozási hőmérséklet legalább 10 °C.

Előkezelés: Egyszer vékonyan egyenletesen hordja fel, majd hagyja jól megszáradni.

Végső kezelés: 1-2 további réteget vékonyan és egyenletesen hordja.

Szerszámtisztítás: Használat után azonnal melegvízzel, szappannal. Tiszta vízzel öblítse ki. Hosszabb munkaszünet esetén a kenőszerszámot állítsa vízbe.

Általános információk A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van. A felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítsa a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítse ki száradni vagy áztassa vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye. A színezett felületek az első napokban még foghatnak.

Biztonsági intézkedések A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

Hulladékkezelés A festék vagy oldószermaradványokat ne juttassa a szennyvízbe, talajba. A beszáradt termékmaradványok a háztartási szeméttel elszállíthatóak. Az üres fémdobozt szelektíven tegye a megfelelő hulladéktárolóba.