BLOG

Hogyan szüntessük meg a falakon lévő penészt?

2021.02.02 13:00

Hogyan szüntessük meg a falakon lévő penészt?

A penészes falaknak több egészségügyi kockázata is lehet, köztük az asztma, allergia és légzési rendellenességek kialakulása. Többféle módszer ismert ezen problémák megszüntetésére, köztük a szintetikus penészgátlók, ezek a festék típusok a bennük lévő méreganyagokkal pusztítják el a fal felületén lévő penészt. Viszont ezzel a folyamattal az otthonunk részévé válnak ezek a méreganyagok. Számtalan termék található az említett kategórián belül, spray fejű megoldások, falfestékek, viszont ezen termékek hatékonysága a költségükkel szemben általában elég alacsony.  

 

Milyen természetes megoldással szüntethető meg a penészedés?

A penészgomba a terjedés érdekében táptalajt keres, ezért telepszik meg a falakon, ételben, magyarán minden olyan tárgyon, amiben tápanyag található számára. Ahhoz, hogy ezt folyamatot megszüntessük, olyan felületet kell képezzünk a falon, amire a penészgomba azt hiszi, hogy nem táptalaj, hanem idegen anyag, ami számára nem hasznosítható. Ebben a felületben segít a Masan Anti-penész falfestéke. Azért lett anti- penész a neve, mert a forgalomban lévő termékekkel ellentétben, nem eltávolítja a penészt azzal, hogy elpusztítja, csupán a kívánt felületet alakítja át a penész számára nem hasznosíthatóvá.

 

Mit lehet tudni az Masan Anti-penészről?

    1. Egyedülálló technológia

    2.Természetes összetevők

    3. Igazoltan használható:

- Asztmások, allergiások, betegek és kruppos gyermekek életterében. (8 évig tartó, kruppos beteg gyerekekkel végzett orvosi esettanulmány igazolja a MASAN kedvező hatását.)

- Kórházakban, iskolákban, óvodákban

- Szállodákban, éttermekben, élelmiszerüzemek-ben

- Istállókban, állatkertekben, kisállat kereskedésekben

⇒ Több infomációért a Masan Anti-penésszel kapcsolatban kattinson ide.