RÓLUNK


Küldetés: 

„A legfőbb célunknak tekintjük, hogy a magyar társadalom környezettudatos tagjai számára az otthon minden területén környezetbarát termékeket biztosítsunk, a természetes élettér kialakítása megőrzése és az ökológialábnyom csökkentése érdekében.”

Az emberiség mesterséges élettereit (barlang, verem, jurta, kőház, betonépületek…) mint egy védőburkot a környezeti hatásokkal szembeni védelem céljából hozta létre.

Ha ez a „védőburok” fertőzött, szennyezett, vagy toxinokat tartalmaz, akkor  nem védelmet, hanem fenyegetést jelent az egészségre és a környezetre.

Vállalkozásunkat 2002-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy Magyarországon segítsük azokat, akik egészséges életteret, környezetet kívánnak kialakítani, megvalósítani.
Cégünk több mint 15 éve foglalkozik felületkezelési, faanyagvédelmi szaktanácsadással, kivitelezéssel, természetes felületkezelő anyagok és faanyagvédőszerek forgalmazásával.
Faipari mérnökként és faanyagvédelmi szakmérnökként fontosnak tartjuk, hogy a fa és ez által a környezetünk természetessége minden esetben megmaradjon.

A mesterséges környezet kialakításához alkalmazott alapanyagok jelentősen meghatározzák annak klímáját.
A természetes falfestékkel, festékekkel, olajokkal, viaszokkal, lazúrokkal, stb. egészségesebb, természetesebb életteret tudunk létrehozni.

Az általunk legfontosabbnak tartott szempontoknak a BIOPIN természetes felületkezelő anyagok feleltek meg, ezért döntöttünk a BIOPIN természetes felületkezelő anyagok mellet, így mára Magyarországon több mint 70 helyen érhető el a felhasználók számára.