Termékeink

Miben jobb a Biopin agyagfesték, mint más agyag és mészfestékek?

2021.02.02 11:48

Miben jobb a Biopin agyagfesték, mint más agyag és mészfestékek?

     1. Tartósabb felületet képez

     2. Lemosható

     3. Dörzsölésálló

     4. Légzésaktív felületet képez

     5. Kedvező az ára

A biopin agyag falfesték biológiailag lebomló és oldószermentes anyagokat, lenolajat, ricinusolajat, saflorolajat, modifikált kolofóniumot tartalmazó tixotróp beltéri falfesték, amely igen tartós, légzésaktív (természetes nedvességszabályozás) felületet képez. A természetes nedvességszabályozás szerepe főleg azoknál az épületeknél fontos, amelyek természetes alapanyagokból épülnek, ilyenek pl. tégla, vályog, fa. A biopin falfesték a fenyőgyanta és olajtartalma miatt eltér a már megszokott mész és agyag kombinációjú természetes falfestékektől, ezeknél sokkal tartósabb felületet képez.

Kiválóan használható plafonok és falak beltéri felületkezeléséhez. Igen erős fedőhatással, jó kiadóssággal és lemosható és dörzsölésálló felülettel bír, ezért különösen alkalmas fürdőszobák falainak festésére is. Oldószere a víz, nem tartalmaz szintetikus anyagokat ezért megfelel iskolákba, óvodákba, élelmiszerekkel érintkező falfelületekhez is.

Felhordható korongecsettel, hengerrel vagy szórással, régi és jól tapadó festékrétegre, ásványi alapokra, valamint gipszkartonra, fűrészporos, üvegszálas, textil és papír tapétákra is kiválóan alkalmas. Színezhető biopin folyékony ásványi falfestékszínezékkel (UV álló), mely hosszútávon tartós és szép felületet eredményez. 10 féle színező érhető el, melyek egyéni elképzelés alapján még tovább variálhatóak. További információért kattintson!