WOODBLISS megszüntető faanyagvédőszer MASID

WOODBLISS megszüntető faanyagvédőszer MASID

„Természetesen okos”
Szabadalmaztatott eljárás alapján gyártva
peszticid, fungicid adalék nélkül.
WEBOLDALUNK BŐVEBBEN OLVASHAT A FAANYAGVÉDELEMRŐL
Nemzetközi szabványok szerinti vizsgálatokkal igazolt hatás,
Gombafertőzés ellen,Rovarfertőzés ellen,Termeszfertőzés esetén,Tűzvédelem
Méreganyagoktól mentes, ezért kiválóan alkalmazható a következő területeken:
élelmiszerrel érintkező felületek, allergiások, betegek, csecsemők
és állatok (például: méhek és istállóban tartott állatok) életterében.

Státusz:
Raktáron
Kedvencekhez
Részletek
Vélemények
Részletek

Felhasználási területek:
- minden fafajhoz kültérre, beltérben,
- az allergiások, betegek, kisgyermekek életterében,
- az állatok élőhelyén (pl. méhek, istállóban tartott állatok életterében),
- szennyezőanyag kibocsátás csökkentésére.
Alkalmazás kültérben és olyan anyagok esetében, amelyeket még tovább kell kezelni:
Környezetvédelmi megfontolásból 0,25 liter koncentrátumot vásárol, amelyet a lent található elkészítésnek megfelelően 1 liter kész faanyagvédőszert kap.
1. réteg: Wood-Bliss1 1: 3 arányban vízzel hígítva (1 rész WB1 és 3 rész víz), száradás 12-24 óra.
2. réteg: Wood-Bliss1 1: 3 arányban vízzel hígítva (1 rész WB1 és 3 rész víz), száradás 12-24 óra.
3. A kezelt felületet kültéri igénybevétel esetén kimosódást gátló felületkezelő anyaggal kell továbbkezelni pl.: lenolaj, olajfesték. Célszerű a továbbkezelés előtt a lúgos PH érték miatt 4-6 hét várakozási időt betartani, ez jobb összeférhetőséget eredményez az utolsó réteggel.
4. Ha lenolajtól vagy olajfestéktől eltérő felületkezelő anyagot alkalmaz befejező rétegként, minden esetben végezzen próbakezelést és győződjön meg a tényleges végeredményről.
Megelőző védelem esetén:
1, Rovar és gomba elleni megelőző védelem: Wood-Bliss1 1:3 arányban vízzel hígítva (1 rész WB1 és 3 rész víz), két rétegben a száradási időt betartva. A felhordási mennyiség (EN46 és EN113): 200ml / m².
2, Termesz elleni megelőző védelem: Wood-Bliss1 1:3 arányban vízzel hígítva (1 rész WB1 és 3 rész víz), két rétegben, a száradási időt betartva. (MFL = Mississippi Forest Laboratories, USA)
3, Tűzvédelmi kezelés:
Előkezelés: Egy réteg Wood-Bliss1 1:3 arányban vízzel hígítva (1 rész WB1 és 3 rész víz) a száradási időt betartva.
Főkezelés: Egy réteg Wood-Bliss1 koncentrátum hígítatlanul.
4, Tűzgátló kezelés: Wood-Bliss1 1:3 arányban vízzel hígítva (1 rész WB1 és 3 rész víz), két rétegben, a száradási időt betartva.
5, Szennyezőanyag kibocsátás: Wood-Bliss1 1:3 arányban vízzel hígítva (1 rész WB1 és 3 rész víz), két rétegben, a száradási időt betartva. (Uni Hamburg-Harburg)
Alkalmazás: ecseteléssel, szórással, hengerléssel, merítéssel vagy áztatással, valamint nagynyomású telítéssel lehet felhordani.
Alkalmazási tipp: rovarfertőzés esetére
a, a rovarfertőzött faanyagon észlelhető rovar által készített kirepülő nyílásokat, járatokat egy fecskendő segítségével töltsük fel Wood-Bliss1 1:2 arányú higított vizes oldatával.
b, A felületen nem látható, de orvosi sztetoszkóppal kikutatott aktív rovarfertőzéseket fúrtlyukas telítéssel kezeljük. Készítsünk 3-4mm átmérőjű lyukakat egymástól 15-20 cm távolságra a faszerkezetünkbe, hogy közvetlenül elérhessük a fertőzött területet, majd az így készített furatokat töltsük fel Wood-Bliss1 1:2 arányú higított vizes oldatával.. A hatóanyagunknak el kell érnie és át kell itatnia a fertőzött területeket.
c, További fertőzés megelőzésére, távolítsa el a felületről a régebbi védőbevonatokat, tisztítsa meg a felületet és alkalmazza Wood-Bliss1-et 1:3 arányban vízzel hígítva (1 rész WB1 és 3 rész víz), két rétegben a száradási időt betartva.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!