HM1 megelőző FAANYAGVÉDŐSZER MASID

HM1 megelőző FAANYAGVÉDŐSZER MASID

Miben jobb a Masid megelőző faanyagvédőszer, mint más faanyagvédőszerek?

  • Veszélyes-, méreganyagoktól mentes
  • Faerősítő
  • Rosszul szellőző helységeben is alkalmazható
  • Színtelen (tovább felületkezelhető pl: olajjal, festékkel)
  • Kiválóan alkalmazható:

- élelmiszerrel érintkező felületekhez,

- betegek, allergiások,

- gyermekek, babák közelében is

- méhkaptárakhoz, rovarhotelekhez,

- istállókhoz, kutyaházakhoz

  • Farontó rovarok és gombák fertőzésének megelőzésére

- cincér

- kopogóbogár

- „szú”

  • Minden fafajhoz használható
Státusz:
Raktáron
Kedvencekhez
Részletek
Vélemények
Feldolgozási útmutató
Videó
Részletek

Általános termékleírás

Megelőző faanyagvédelemhez környezetbarát, méregmentes faanyagvédőszer. Gomba és rovarfertőzést megelőző és rovarfertőzést megszüntető faanyagvédelemhez, minden fafajhoz alkalmazható, újgenerációs hatásmechanizmussal. HM 1 kristályosodással lép működésbe. Ennek eredményeképpen a kezelt faanyag felismerhetetlenné válik a kártevők számára a behatolás mélységéig. Ezen elv alapján gátolja meg a rovarok és gombák életfeltételeit. Így elkerülhető a peszticidek, fungicidek és egyéb toxinok felhasználása. A kezelés után a fa természetes struktúrája megmarad. Erről bőben olvashat az alábbi linken vagy nézze meg a Masid által készített 3 perces kisfilmet.

Termékinformáció: Természetes, méregmentes, vízzel hígítható, megújuló nyersanyagokon alapuló fatartósítószer, a világszerte szabadalmaztatott eljárás szerint.

Felhasználási terület: Megelőző védelem rovar és gomba kártevők ellen kültéren és beltérben egyaránt. Kültéren további felületkezelést igényel (olajozás). Ajánlott termékek (Favédőlazúr, Teraszolaj, Színes faolaj)

Összetevők: A termék olyan növényi és ásványi összetevőket tartalmaz, amelyek önmagukban és egymással kombinálva sem toxikusak, mint például: magnézium-oxid, kovasav, kálium-palmitát, kálium-klorid, zsírsavak, víz.

Szín: Színtelen

Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös és fagymentes helyen.

Eltarthatóság: Zárt állapotban, korlátlan ideig eltartható. Annyit koncentrátumot keverjen be amennyit felhasznál. 

Kiszerelés: 1 l.; 3 l.; 5 l. , 10 l. 

Kiadósság egy rétegben:

1 l. ∼ 10 m2

3 l. ∼ 30 m2

5 l. 50 m2

10 l. ∼ 100 m2

A minimális alkalmazási mennyiség 200 ml / m2. Átvonható száradást követően.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Feldolgozási útmutató

Feldolgozási útmutató

Környezetvédelmi megfontolásból a faanyagvédőszert koncentrátum formájában áruljuk, 0,1 liter a lépések alapján 1 liter kész faanyagvédőszert jelent. A HM 1 nem színezi el a fát, selymes felületet eredményez.

Felhasználási utasítások: A szerkezetet úgy kell kezelni, hogy a HM1 elérje az összes érintett területet. A HM1 behatol a fa rostjaiba és a kikristályosodási folyamatnak köszönhetően a rovarok számára, mint tápanyag felismerhetetlenné válik a faanyag.

1. lépés-végtermék elkészítése: A HM1 koncentrátumot, 1:9 arányban, tiszta vízzel hígítsa fel. Például: 0,1 liter koncentrátumból vízzel hígítva 1 liter HM1 felhasználásra kész terméket kapunk. A hígításkor alaposan keverjük össze a 2 anyagot.  

Felületi kívánalmak: HM1-et minden esetben közvetlenül, tiszta fafelületre hordjuk fel, a szennyeződéseket, víztaszító bevonatot minden esetben távolítsuk el. HM1-et tárolni, szállítani, felhordani csak korrózióálló eszközökkel szabad. A fém alkatrészeket óvni kell a kezeléskor. A termékben esetlegesen előforduló hatóanyag pelyhek nem befolyásolják a hatásosságát.

2. lépés-felhordás: A HM1-t felhordhatjuk ecseteléssel, merítéssel, permetezéssel, áztatással vagy nyomáson való telítéssel. Száradás után ismételje meg az eljárást. A kívánt hatás eléréséhez 2 réteg szükséges. A száradás befejeződik, amikor a víz elpárolgott.

Szerszámtisztítás: Használat után mossa ki bővízzel.

Hulladékkezelés: Az üres műanyag dobozt tegye a megfelelő szelektív hulladéktárolóba.

Videó