Fapác vizes 0,25 l.

Fapác vizes 0,25 l.
Fapác vizes 0,25 l.
Fapác vizes 0,25 l.
Fapác vizes 0,25 l.

Miben jobb a Barend Palm fapác, mint más fapácok?

 

  • Kiemeli a fa erezetét
  • Több színben élérhető (11 szín)
  • Kiváló színezőhatás
  • Tiszta, ragyogó hatást eredményez
  • Oldószermentes
  • Használat után is lélegzik a felület (légzésaktív)
  • Elektrosztatikus feltöltődés mentes (antisztatikus)

Státusz:
Raktáron
4 020 Ft
db
db
Kedvencekhez
Részletek
Vélemények
Felhasználási útmutató
Videó
Részletek

Általános termékleírás

A Barend Palm Fapác vizesbázisú, fényálló fapác, puha és keményfákhoz beltéri alkalmazásra. Felhasználásra kész. Kiemeli a fa erezetét, tiszta, ragyogó hatást eredményez.

Alkalmazási terület: Puha- és keményfára egyaránt alkalmazható. Péládul: bükk, tölgy, luc, hárs. Mindenesetben végezzen próbapácolást és győződjön meg a tényleges végeredményről.

Szín: Arany-teak (gold-teak), teak, bükk (buche), cseresznye (kirschbraun), dió (nussbaum), fehér Weiss), fenyő (kiefer), közép tölgy (eiche mittel), mahagóni (mahagoni), sötét dió (nussbaum dunkel), tölgy (eiche). A minták fenyőfára készültek, más fafajokon más pácképet kaphatunk.

Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös, száraz és fagymentes helyen. 

Eltarthatóság: Eltartható bontatlan állapotban 2 évig. A gyártási szám a doboz alján található. Ha a termék összetevői szétválnak, akkor az alapos rázást vagy keverést követően újból felhasználásra kész állapotba kerül.

Kiszerelés: 0,25 l.

Kiadósság egy rétegben:

0,25 l. = 3-4 m2

⇒ Kattintson és nézze meg videós útmutatónkat!

Holczbeize

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Felhasználási útmutató

Felhasználási útmutató

Felhasználás: 120-180 szemcsefinomságú csiszolópapírral készítse elő a felületet.  Nedvesítse be és a száradást követően csiszolja át finomabb szemcseméretű csiszolópapírral. A pácolást megelőzően a felületnek tisztának, száraznak, zsír-, olaj-, szilikon-, viaszmentesen kell lennie. NE alkalmazza 15°C alatt. A felhasználás előtt alaposan felrázandó/felkeverendő.

Pácolás: A Barend Palm Fapácot egy ecsettel (nem fém foglalatú) dúsan, egyenletesen először a szálirányra keresztbe, majd a száliránnyal megegyező irányba kell felhordani. Végül egy ecsettela száliránnyal megegyezően a felesleges pácot távolítsuk el, úgy hogy a kihúzás közben az ecsetet egy nem szöszölődő rongyban többször is megtöröljük.

Befejező kezelés: Normál páratartalom mellett 20°C-on kb.: 2-6 óra elteltével száraz. Csak az első lakkozás után csiszolja. Befejező kezelést kell alkalmazni.

Befejező kezelés: Biopon viasszal, olajjal vagy lakkal. 

Szerszámtisztítás: Rögtön a használat után vízzel és szappannal.

Tárolás: +5-+30°C között.

Felhasználható: minőségét korlátlan ideig megőrzi.

Videó