BIOPIN KEMÉNYOLAJ - BARNA 0,75L

BIOPIN KEMÉNYOLAJ - BARNA 0,75L

https://www.orange6.hu/K-O-S-TERMESZETES-PIGMENT-PASZTA-20-ML-13-szin

A biopin Keményolaj-barna alkalmas nagy igénybevételnek kitett beltéri fafelületek, fapadlók, parketták és egyéb felületek alap- és befejező kezelésre. Minden fafajra, parafára és ásványi felületekre is használható. Légzésaktív és jól ellenáll a szennyeződésnek, a nedvességnek és az igénybevételnek.

5 530 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

Felhasználási terület: Erős igénybevételnek kitett fa felületek, fapadlók, parketták alap- és befejező kezelésére. Kezeletlen parafapadlózat alapozására, valamint mázatlan kerámia kezelésére.

Gyermekjátékra alkalmazható: EN 71/3 szabvány alapján.

Összetétel: Kötőanyag: polimerizált természetes olajok, zsírsavak és gyanták, bentonit, etanol és víz. Oldószer: az Ön és környezete érdekében izoalifát. Természetes oldószerekről!

Segédanyagok: ólom- és báriummentes szárítóadalék.

Szín: barna

Felhasználás: 70-80 ml/m2 rétegenként. A felület tulajdonságainak és szívóképességének függvényében. A fa bütüje, a mázatlan kerámia, valamint a parafa különösen az első réteg felvitelénél nagyobb mennyiséget szív magába.

Száradási idő: 20 °C-on, közepes páratartalomnál 6-8 h múlva porszáraz, újrafesthető. Erősen átitatott alapok tovább megmunkálása 12-24 óra múlva. Az alacsony hőmérséklet, a magas páratartalom és a rossz szellőzés lassítja a száradást és szagképződést eredményez.

 

https://www.orange6.hu/K-O-S-TERMESZETES-PIGMENT-PASZTA-20-ML-13-szin
Műszaki adatlap/Színminták