BIOPIN PENÉSZELTÁVOLÍTÓ 0,5 l.

BIOPIN PENÉSZELTÁVOLÍTÓ 0,5 l.

Miben jobb a Biopin penészeltávolító, mint más penészeltávolítók?

  • Hatékonyan távolítja el a penészt
  • Fertőtleníti a felületet
  • Természetes alkoholbázisú
  • Praktikus kiszerelés
Státusz:
Raktáron
4 830 Ft
db
db
Kedvencekhez
Részletek
Vélemények
Részletek

Általános termékleírás

A biopin Penészeltávolító egy természetes, alkoholbázisú, anti-penész szer szórófejjel ellátva. Alkohol alapú szer a penész végleges eltávolítására és a felületek fertőtlenítésére. Ez azt jelenti, hogy a korábban fertőzött területek ideálisan elő vannak készítve a mészalapú, megelőző biopin penészvédelmi rendszerre.

Alkalmazás és használat: Tisztítsa meg Biopin Penészeltávolítóval a penész által érintett ásványi felületeket, mint a vakolás, festett felületek stb., ronggyal és. Ezt a folyamatot 1-2 alkalommal meg kell ismételni. A penészt és spóráit eltávolítják és megölik. Alkalmas penészes fertőzött fa- vagy csempefugákhoz stb. Ezután a Biopin penészvédelmi rendszer biztosítja, hogy a penész ne jöjjön vissza, feltéve, hogy a penész oka nem az épület technikai károsodása (pl. behatoló víz, stb.). Ha a gipsz mélyen penészedik, előfordulhat, hogy azt teljesen el kell távolítani. Ha a penészfertőzés okai nem egyértelműek, forduljon szakemberhez. A penész által erősen érintett tapétát használat előtt el kell távolítani. A penészspórákat ne szárazon távolítsa el, mert elterjednek a levegőben és be tudjuk lélegezni (egészségre ártalmas a penészspóra).

Összetevők: etilalkohol, desztillált víz, cédrusolaj.

Biztonsági tanácsok: A termék alkoholt tartalmaz. Jól szellőző helyiségben használjuk. Hűvös helyen tartandó. Bőrrel vagy ruhával érintkezés esetén le kell mosni és a ruhát le kell venni. Célszerű védőfelszereléseket (kesztyű, pormaszk, védőszemüveg, overál) alkalmazni a penész miatt.

Utasítások: A beszáradt termékmaradványok a háztartási hulladékkal kidobhatóak és a műanyag edény újrafelhasználható.

Minőségét megőrzi: Zárt állapotban legalább 4 évig.

Kiszerelés: 0,5 l. 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!