BIOPIN PADLÓTEJ AQUA 250 ml

BIOPIN PADLÓTEJ AQUA 250 ml

Miben jobb a Biopin padlótej, mint más padlóápoló szerek?

  • 2 az egyben: ápolja és védi a felületet
  • Véd a szennyeződés és a mechanikai igénybevételek ellen
  • Polírozás nélkül selyemfényű felületet képez
  • Természetes összetevők
  • Rövid száradási idő
  • Oldószermentes
Minősítések

Bio-High-Tech-Product: Megújulónyersanyagból készült

:
Bio-High-Tech-Product termékminősítés
Státusz:
Raktáron
3 570 Ft
db
db
Kedvencekhez
Részletek
Vélemények
Részletek

Általános termékleírás

Ápoláshoz és karbantartáshoz ajánlott, természetes összetevőkből készült. Viaszolt és olajozott járófelületekhez és bútorokhoz használjuk. Véd a szennyeződés és a mechanikai igénybevételek ellen. Sima, fedett bőrökhöz (hasított bőrhöz nem) és más felületekhez is alkalmas.

Felhasználási terület: Viaszolt és olajozott járó- és bútorfelületek ápolásához és védelméhez. Rövid száradási idő után, polírozás nélkül selyemfényűvé válik a felület. A kezelt, felújított felületbe diffundálni képes, így válik szennytaszítóvá. A felület jellemzően csúszásmentes. Sima kő járófelületre csak nagyon vékonyan, takarékosan alkalmazzuk. Hosszú időszakon keresztül való alkalmazásnál felépül egy igazán kellemes, kopásálló viaszfelület. A rendszeres tisztítás és ápolás jelentősen meghosszabbítja a járófelület élettartamát. A biopin Padlóápolótejet száradás után tovább lehet polírozni.

Összetétel: Víz, karnaubaviasz, trigliceridek.

Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös, száraz és fagymentes helyen.

Felhasználás: Ajánlott adag 50 ml 1 liter meleg vízhez adagolva, 80-100 m2-hez elegendő. A koncentrátumból több is használható, de maximum 1 liter 80 m2 felülethez. Nem szabad túladagolni, mert a felület csíkos és csúszós lesz.

Alkalmas alapfelületek: Viaszolt és olajozott fa járó- és bútorfelületekhez.

Felültre vonatkozó követelmények: Minden biopin Padlótejjel történő kezelés előtt az alapfelületet először alaposan tisztítsa meg.

Feldolgozás: Egy újonnan kezelt járófelületet legkorábban 4 hét után lehet először a biopin Padlóápolótejjel átkezelni. Egy puha nem szöszölődő vagy padlótörlő ronggyal vékonyan, egyenletesen hordja fel. A további ápolási intervallumok megítélése a felület viselkedésétől és igénybevételétől függ. Sima, fedett bőrökhöz (hasított bőrhöz nem) és más felületekhez a biopin  Padlóápolótejet tisztán, töményen is használhatja.

Vigyázat! A polírozott felületek csúszósak lehetnek! Minden esetben végezzen próbakezelést, hogy meggyőződjön a megfelelő eredményről.

Szerszámtisztítás: Használat után azonnal vízzel.

Hulladékkezelés: A kiürített és megtisztított tartályokat a helyi előírások szerint kell a megfelelő hulladéktárolóba helyezni. 

Biztonsági figyelmeztetés: Tartsa távol a gyermekektől. Szemmel való érintkezés esetén azonnal öblítse ki bő vízzel. 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!