BIOPIN PADLÓTEJ AQUA 250 ml

BIOPIN PADLÓTEJ AQUA 250 ml

Az alapvető ápoláshoz és karbantartáshoz természetes összetevőkből. Viaszolt és olajozott járófelületekhez és bútorokhoz. Véd a szennyeződés és a mechanikai igénybevételek ellen. Sima, fedett bőrökhöz (hasított bőrhöz nem) és más felületekhez is alkalmas.

3 220 Ft
db
db
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Részletek
Vélemények
Részletek

Felhasználási terület: Viaszolt és olajozott járó- és bútorfelületek ápolásához és védelméhez. Rövid száradási idő után, polírozás nélkül selyemfényűvé válik felület. A kezelt, felújított felületbe diffundálni képes, így válik szennytaszítóvá. Ezen kívül a felület jellemzően csúszásmentes. Sima kő járófelületre csak nagyon vékonyan, takarékosan alkalmazzuk. Hosszú időszakon keresztül való alkalmazásnál felépül egy igazán kellemes, kopásálló viaszfelület. A rendszeres tisztítás és ápolás jelentősen meghosszabbítja a járófelület élettartamát. A biopin Natur Padlóápolótejet száradás után tovább lehet polírozni.

Összetétel: Víz, karnaubaviasz, trigliceridek.

Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös, száraz és fagymentes helyen.

Felhasználás
Takarékosan használjuk:
50 ml 1 liter meleg vízhez adagolva, 80-100 m2-hez elegendő. Maximum 1 liter biopin Natur Padlóápolótej 80 m2 felülethez. Nem szabad túladagolni, mert a felület csíkos és csúszós lesz.

Feldolgozási útmutató:
Alkalmas alapfelületek Viaszolt és olajozott fa járó- és bútorfelületekhez.

 

Felültre vonatkozó követelmények: Minden biopiin Natur Padlótejjel történő kezelés előtt az alapfelületet először alapo-san tisztítsa meg.
Feldolgozás Egy újonnan kezelt járófelületet legkorábban 4 hét után lehet először a biopin Natur Padlóápolótejjel átkezelni. Egy puha nem szöszölődő vagy padlótörlő ronggyal vékonyan, egyenletesen hordja fel. A további ápolási intervallumok megítélése a felület viselkedésétől és igénybevételétől függ. Sima, fedett bőrökhöz (hasított bőrhöz nem) és más felületekhez a biopin Natur Padlóápolótejet tisztán, töményen is használhatja.
Vigyázat! A polírozott felületek csúszósak lehetnek! Minden esetben végezzen pró-bakezelést, hogy meggyőződjön a megfelelő eredményről.

 

 

 

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!