BIOPIN KERTI BÚTORLAKK SZÍNTELEN

BIOPIN KERTI BÚTORLAKK SZÍNTELEN


A biopin Kertibútorlakk egy strapabíró, átlátszó, befejező kezelés bel- és kültérben. Időjárás-, víz- és dörzsölésálló felületet képez. A válogatott növényi olajok jó beszívódási és tapadási tulajdonságokkal rendelkeznek és hosszútávon rugalmas felületet képeznek. Magasfényű.

Színezhető

Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Részletek
Vélemények
Részletek

Felhasználási terület: Befejező kezelés mindenütt ahol nagy a terhelés és/vagy az időjárási érintettség. Fafelületre beltérben, kültérben (pl.: fészer, parketta, nedves helységek, kerti bútorok), parafapadló és különböző ásványi alapok (beton, betonpadló, mázatlan kerámia).

Gyermekjátékra alkalmazható: EN 71/3 szabvány alapján.


Összetétel: Kötőanyag: polimerizált természetes olajok, zsírsavak és gyanták. Oldószer: az Ön és környezete érdekében izoalifát. Természetes oldószerekről!

Segédanyagok: ólom- és báriummentes szárítóadalék.

Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt, hűvös, fagymentes helyen.

Eltarthatóság: Zárt állapotban, legalább 4 évig eltartható.


Felhasználás: 80-90 ml/m2 rétegenként. A felület tulajdonságainak és szívóképességének függvényében. A fa bütüje, a mázatlan kerámia, valamint a parafa különösen az első réteg felvitelénél nagyobb mennyiséget szívnak magukba.


Száradási idő: 20 °C-on, közepes páratartalomnál 4-6 h múlva porszáraz, csiszolható és újrafesthető kb. 12-24 óra múlva. A végső keménységét egy nap múlva éri el.

 

 

Műszaki adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!